17 Haziran 2007 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 8. Bölüm Haftanın Sahnesi

Kurtlar Vadisi Pusu 8.Bölüm Haftanın Sahnesi sizlerin oyları ile seçilmiştir. Davut Tataroğlu ve Polat'ın teknede buluştuğu sahne 25 oyla 1.seçilirken, Kare As' ın köşkte toplanması 18 oyla 2.seçilmiştir. Polat'ın hastanede Halo'yu görmeye gittiği sahne 15 oy, Bulut'un Ömer Babayı Polat'la takas ettiği sahne 12oy, Hüsnü'nün Kaçgarların adamını kıstırdığı sahne 7, Fuat Tamer Tataroğlu'nun Ahu'ya evlenme teklif ettiği sahne ise 1 oy almıştır.



Devamı için tıklayın

Abi Bu 3. Dünya Savaşı - Abdulhey Altan'ı Onayladı

“Abi bu Üçüncü Dünya Savaşı”

Ahmet Altan gazetem.net sitesinde bir yazı yazdı geçtiğimiz günlerde. Üçüncü Dünya Savaşı’nın Türkiye’den çıkabileceğini anlattı. Yazıyı, önce Fransız gazetesi Le Monde, ardından da Alman Stern dergisi yayınladı. Dün, Altan’ın yazısı bizim gazetede de yer aldı. Yazının ana fikrinde şu vardı: “Türkiye’de darbe olursa, tarihte bugüne kadar hiç gerçekleşmemiş bir oluşumla karşılaşacak dünya. Türkiye, olası bir darbeden sonra, Rusya ve İran’la ortaklık kurmak isteyecek. Silahı, enerjiyi ve parayı bu iki ülkeden alacak. Rusya’yla, İran’ın elindeki doğal gaz, petrol ve nükleer güç, Türkiye’yi bir süreliğine daha ayakta tutmaya yeter. Ama Rusya, Türkiye, İran bloku, dünyanın bütün dengelerini değiştirir. Ortadoğu’nun kontrolünü tümüyle ele geçirir. Avrupa’yı küçük kıtasına hapseder... Eğer Üçüncü Dünya Savaşı çıkacaksa, sanırım, bu çatışmadan çıkar. Hiç unutmayın ki ilk dünya savaşı da, tek bir tabancanın patlamasıyla başlamıştı.”

Devamı için Tıklayın

Ömer Baba, bu toprağın sesi [ Röportaj ]

Kurtlar Vadisi’ndeki Ömer Baba karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Emin Olcay, Cuma Ertesi'ne konuştu. Şiddet görüntüleri nedeniyle eleştirilen dizide medyanın Ömer Efendi’nin verdiği mesajlardan bahsetmemesine içerleyen Olcay, "Kimse arayıp sormadı bile. Ömer Baba'nın söylediği laflar birilerine dokunuyor. Çünkü söylediklerim Hz. Mevlânâ’dan, Yunus Emre’den ve bizzat Kur’an-ı Kerim’den alınma.” diyor. Ömer Efendi rolünün büyük bir sorumluluk getirdiğini belirten Olcay, “Artık kimse bana Emin Olcay demiyor. Ömer Baba, beni çok-tan aştı.” şeklinde konuşuyor.
Çünkü söylediklerim Hz. Mevlânâ’dan, Yunus Emre’den ve bizzat Kur’an-ı Kerim’den alınma.” diyor. Ömer Efendi rolünün büyük bir sorumluluk getirdiğini belirten Olcay, “Artık kimse bana Emin Olcay demiyor. Ömer Baba, beni çok-tan aştı.” şeklinde konuşuyor.

Devamı İçin Tıklayın